NXP MIFARE DESFire

Veća sigurnost smart city beskontaktnih servisa uz NXP MIFARE DESFire EV3 obitelj kartica

Nova obitelj kartica na tehnologiji MIFARE donosi jaku kriptografiju integriranu u čip same kartice kako bi se osnažila sigurnost plaćanja ili korištenja usluga pomoću ovih beskontaktnih kartica

Temljane na otvorenim globalnim standardima i za RF sučelje i za kriptografske metode, obitelj proizvoda MIFARE DESFire pruža visoko sigurne IC-ove sa mikrokontrolerom. Naziv DESFire aludira na korištenje DES, 2K3DES, 3K3DES i AES hardverskih kriptografskih algoritama za osiguranje podataka u prijenosu između kartice i čitača.

Obitelj DESFire idealna je za pružatelje rješenja i operatore sustava koji grade pouzdana, interoperabilna i skalabilna beskontaktna rješenja. Proizvodi MIFARE DESFire mogu se jednostavno integrirati u mobilne sheme i podržavati rješenja za višeaplikacijske pametne kartice namijenjene za identitet, kontrolu pristupa, loyalty programe i mikroplaćanja, kao i u kartama za prijevoz.

Za više informacija o načinima korištenja klasičnih MIFARE i DESFire kartica u vašem poslovanju i prilagođavanje vašim zahtjevima posjetite www.kartice.hr odnosno obratite nam se upitom.

Shematski prikaz arhitekture NXP MIFARE DESFire EV3 kartica

Kompletan datasheet DESFire EV3 obitelji kartica može pronaći na službenim stranicama tvrtke NXP.