Uređaji


Kako bi se omogućila široka raznolikost programa lojalnosti za primjenu u različitim tržišnim segmentima, sustav podržava različite tipove kartica lojalnosti. Parametrizacijom pojedinih kartica i programa, dodatno se mogu diverzificirati programi lojalnosti prema poslovnim zahtijevima svakog trgovca.

Nudimo široku lepezu kontaktnih iz beskontaktnih čitača pametnih kartica. Ovlašteni smo distributeri POS terminala renomiranih tvrtki poput Ingenico, Nexgo & Sunmi.

Čitač smart kartice

Čitač smart kartice GemPC TR nudi mogućnost spajanja na računalo pomoću USB priključka. Dizajniran je moderno s transparentnim kućištem kako bi banke i ostale tvrtke izbjegle trošak personalizacije uređaja. Idealan je za primjenu u PC aplikacijama poput internet bankarstva, autentifikaciju i identifikaciju na mrežne sustave i aplikacije te korištenje PKI infrastrukture.

Čitač magnetske kartice

Čitač magnetskih kartica jednostavno je rješenje za očitavanje magnetskih kartica.

Glavne odlike su:

  • Laka ugradnja i male dimenzije
  • Čita Lo-Co i Hi-Co magnetske kartice
  • Zvučna i svjetlosna signalizacija
  • Povezivanje putem USB konekcije

Čitač NFC kartice

Beskontaktni čitač kartica je uređaj koji omogućuje čitanje informacija sadržanih u čipu kartice bez fizičkog kontakta s karticom. Nudimo čitače za sve popularne NFC radne frekvencije (13.56 MHz, 125 KHz, 840 MHz itd.).

Svi čitači bez obzira na frekvenciju rada na računalo se spajaju putem USB sučelja. Očitavanje podataka također bez obzira na frekvenciju može se raditi putem raznih računalnih programa.

Ovlašteni distributeri


Image

S najvećom svjetskom mrežom za prihvaćanje u trgovinama, Ingenico pametni terminali predvode terminalsku industriju plaćanja već 30 godina.

Ingenico nudi najširi raspon pametnih terminala koji kombiniraju najnaprednije tehnologije s najnovijim sigurnosnim zahtjevima bez obzira na lokalne propise, poslovni sektor ili način plaćanja. Ingenico pametni terminali pružaju trgovcima jedinstvenu platformu i potpuno pouzdanu povezivost za implementaciju i upravljanje plaćanjem.

Image

Shanghai Sunmi Technology Co., Ltd (SUNMI) je tehnološka tvrtka koja je osnovana 2013. godine te je usmjerena na proizvodnju POS terminala i desktop smart uređaja baziranih na operativnom sustavu Android namijenjenih za maloprodaju i ugostiteljstvo. Dvije glavne skupine proizvoda SUNMI su prijenosni uređaji i fiksne blagajne.

Image

Tvrtka NEXGO, osnovana 2001. godine, globalni je proizvođač high-tech platnih terminala, PIN pad-ova te POS hardvera i softvera. Sjedište tvrtke je u Shenzhenu (Kina), a fokus tvrtke je na istraživanju i razvoju, proizvodnji, prodaji i najmu POS terminala. NEXGO djeluje širom svijeta kroz mrežu partnera, s preko 25 milijuna prodanih terminala u više od 70 zemalja.

Nazovite nas

Nazovite 01 6402 005

Dostupni smo Pon-Pet 09-17h

Klikni za poziv

Ugovorite sastanak

Nalazimo se u Borongajskoj 81A

10000 Zagreb

Klikni za kartu

Pošaljite poruku

Obratite nam se putem online obrasca

Veselimo se vašem upitu!

Klikni za obrazac