Čitači


Kako bi se omogućila široka raznolikost programa lojalnosti za primjenu u različitim tržišnim segmentima, sustav podržava različite tipove kartica lojalnosti. Parametrizacijom pojedinih kartica i programa, dodatno se mogu diverzificirati programi lojalnosti prema poslovnim zahtijevima svakog trgovca.

Nudimo širok izbor kontaktnih i beskontaktnih čitača kartica. Također, ovlašteni smo distributer POS terminala renomiranih tvrtki Ingenico, Nexgo i Sunmi.

Čitač smart kartice

Čitač smart kartice GemPC TR spaja se na računalo pomoću USB priključka. Njegovo transparentno kućište bankama i tvrtkama štedi trošak personalizacije uređaja. Idealan je za internet bankarstva, autentifikaciju i identifikaciju na mrežne sustave i aplikacije te korištenje PKI infrastrukture.

Kupite na našem emobile.hr

Čitač magnetske kartice

Čitač magnetskih kartica jednostavno je rješenje za očitavanje magnetskih kartica.

Glavne odlike su:

  • Laka ugradnja i male dimenzije
  • Čita Lo-Co i Hi-Co magnetske kartice
  • Zvučna i svjetlosna signalizacija
  • Povezivanje putem USB konekcije

Čitač NFC kartice

Beskontaktni čitač kartica je uređaj koji omogućuje čitanje informacija sadržanih u čipu kartice bez fizičkog kontakta s karticom. Nudimo čitače za sve popularne NFC radne frekvencije (13.56 MHz, 125 KHz, 840 MHz itd.).

Svi čitači bez obzira na frekvenciju rada na računalo se spajaju putem USB sučelja. Očitavanje podataka također bez obzira na frekvenciju može se raditi putem raznih računalnih programa.

Ovlašteni distributeri


Image

Globalni lider u digitalnoj sigurnosti i proizvodnji pametnih kartica temeljenih na sigurnosnim certifikatima nudi snažnu autentifikaciju s više faktora u tradicionalnom formatu kreditne kartice, omogućujući tvrtkama i organizacijama zadovoljavanje njihovih PKI sigurnosnih potreba.

Image

Ingenico pametni terminali predvode terminalsku industriju plaćanja već 30 godina. Ingenico nudi najširi raspon pametnih terminala koji kombiniraju najnaprednije tehnologije s najnovijim sigurnosnim zahtjevima bez obzira na lokalne propise, poslovni sektor ili način plaćanja.

Image

Tvrtka NEXGO, osnovana 2001. godine, globalni je proizvođač high-tech platnih terminala, PIN pad-ova te POS hardvera i softvera. Sjedište tvrtke je u Shenzhenu (Kina), a fokus tvrtke je na istraživanju i razvoju, proizvodnji, prodaji i najmu POS terminala. NEXGO djeluje širom svijeta kroz mrežu partnera, s preko 25 milijuna prodanih terminala u više od 70 zemalja.

Image

Shanghai Sunmi Technology Co., Ltd (SUNMI) je tehnološka tvrtka koja je osnovana 2013. godine te je usmjerena na proizvodnju POS terminala i desktop smart uređaja baziranih na operativnom sustavu Android namijenjenih za maloprodaju i ugostiteljstvo. Dvije glavne skupine proizvoda SUNMI su prijenosni uređaji i fiksne blagajne.

Nazovite nas

Nazovite 01 6402 005

Dostupni smo Pon-Pet 09-17h

Klikni za poziv

Ugovorite sastanak

Nalazimo se u Radnička cesta 177, Petrius Centar

10000 Zagreb

Klikni za kartu

Pošaljite poruku

Obratite nam se putem online obrasca

Veselimo se vašem upitu!

Klikni za obrazac