HSPS-brza-isporuka

Isporučene članske iskaznice za Hrvatski sportsko penjački savez

Prve naručene kartice su isporučene na adrese klubova HSPS unutar 72 sata

ETRANET je za potrebe Hrvatskog sportsko penjačkog saveza (HSPS) isporučio nakladu od 250 članskih iskaznica u vrlo kratkom roku – prve iskaznice su distribuirane na adrese 10 klubova za sportsko penjanje u Hrvatskoj roku od 72 sata od narudžbe.

Primjer je ovo brze realizacije koju je ETRANET u mogućnosti ponuditi bez obzira na broj naručenih iskaznica jednom kada je narudžba definirana.

Zahvaljujući partnerstvu s vodećim svjetskim proizvođačem PVC kartica, ETRANET u kratkom roku može realizirati i druge popularne formate kartica i poklon bonova, o čemu smo već pisali ovdje.

HSPS-Facebook-reakcija-min
Klijent zadovoljan kvalitetom i brzinom – unutar 72h od narudžbe prve članske iskaznice su stigle na adrese 10 klubova-članova HSPS

ETRANET nudi kompletnu uslugu koja pokriva sve mogućnosti izrade i dizajna članskih iskaznica, kartica i poklon bonova. Osim samog tiska kartice i njenog nosača, ETRANET klijentima nudi i naprednu uslugu usklađivanja dizajna kartice i nosača kako bi isti zajedno činili jednu vizualnu cjelinu. Isto tako, moguće je prilagođavati tip barkoda odnosno aktivacijskih kodova, na način da se njihov tip i format usklade s zahtjevima obrade i sigurnosti. Tako je, na primjer, moguće koristiti kombinaciju jednog barkoda za aktivaciju, a drugog za korištenje kartice. Isto tako, same kodove je moguće smjestiti ispod zaštitnog sloja kojeg je potrebno ostrugati kako bi se došlo do koda. 

Za više informacija o karticama i popratnim rješenjima kontaktirajte nas na https://www.kartice.hr/kontakt/.

hsps-iskaznica-01