Format


Kako bi se omogućila široka raznolikost programa lojalnosti za primjenu u različitim tržišnim segmentima, sustav podržava različite tipove kartica lojalnosti. Parametrizacijom pojedinih kartica i programa, dodatno se mogu diverzificirati programi lojalnosti prema poslovnim zahtijevima svakog trgovca.

Nudimo vam velik izbor i savjetujemo pri odabiru formata željene kartice. Uz standardni fizički izgled kartice, nudimo također narukvice i privjeske koji također mogu integrirati razne tehnologije.

PVC kartice

Svima vrlo dobro poznat format bankarske platne kartice, dimenzija 85,6 * 53,98 mm. Ovaj format je daleko najkorišteniji te nudi razne mogućnosti personalizacije oblika i formata prema vašim željama. Slobodno nam se obratite za više informacija.

Narukvice

Narukvice se sve češće koriste, za identifikaciju i kao sredstvo plaćanja na festivalima, u hotelskoj industriji, javnim bazenima, noćnim klubovima, ugostiteljskim objektima te kao kontrolne narukvice ili samo kao identifikacijske narukvice. Mogućnosti personalizacije i namjene su nebrojene.

  • Po materijalu: gumene, tekstilne, plastične i sl.
  • Po tehnologijama: Mifare, RFID, UHF QR code & barcode.

Privjesci

Privjesci su sve češće korišteni za kontrolu pristupa u zgradama. Vrlo su otporni, izrađeni od čvrste plastike te kao takvi su odličan izbor za često korišteni medij za kontrolu ulaza. Postoji mogućnosti izrade i privjeska obloženog kožom za otmjeniji izgled. U privjeske možemo ugraditi Mifare, RFID ili UHF tehnologiju.

Naljepnice

RFID naljepnica ima svoju primjenu za logistiku, identifikaciju, praćenje imovine, upravljanje zalihama, e-ulaznice itd. Unatoč ugrađenoj tehnologiji, naljepnice su pristupačne cijene.. Naljepnice možete koristiti za praćenje imovine za koju je zadužen određen djelatnik ili koju posjeduje određeni klijent.

Nazovite nas

Nazovite 01 6402 005

Dostupni smo Pon-Pet 09-17h

Klikni za poziv

Ugovorite sastanak

Nalazimo se u Borongajskoj 81A

10000 Zagreb

Klikni za kartu

Pošaljite poruku

Obratite nam se putem online obrasca

Veselimo se vašem upitu!

Klikni za obrazac