Format


Kako bi se omogućila široka raznolikost programa lojalnosti za primjenu u različitim tržišnim segmentima, sustav podržava različite tipove kartica lojalnosti. Parametrizacijom pojedinih kartica i programa, dodatno se mogu diverzificirati programi lojalnosti prema poslovnim zahtijevima svakog trgovca.

Zajedno ćemo odabrati najprikladniji format kartica za vaše potrebe. Uz kartice na koje smo svi navikli, nudimo narukvice i privjeske za posebne namjene.

PVC, PLA i ultralight kartice

Svima vrlo dobro poznat format bankarske platne kartice, dimenzija 85,6x53,98 mm. Ovaj format je daleko najkorišteniji te nudi razne mogućnosti personalizacije oblika i formata prema vašim željama, te fleksibilnost pri odabir materijala (klasični PVC ili ekološki PLA). Pored toga, nudimo i ultralight kartice formata 54x86 mm u kolutima pogodne za javni prijevoz i slično.

Narukvice

Narukvice se sve češće koriste za identifikaciju i kao sredstvo plaćanja na festivalima, u hotelima, na javnim bazenima, u noćnim klubovima i ugostiteljskim objektima te kao kontrolne ili identifikacijske narukvice.

  • Po materijalu: gumene, tekstilne, plastične i sl.
  • Po tehnologijama: Mifare, RFID, UHF, QR code & barcode.

Privjesci

Otporni plastični ili kožom obloženi privjesci osobito su prikladni za kontrolu ulaza i pristupa u zgradama. Ovisno o potrebama i postojećim instalacijama, u privjeske možemo ugraditi različite RFID čipove MIFARE, EM ili UHF tehnologiju.

Naljepnice

Naljepnice s ugrađenim RFID čipom sve su popularnije u logistici za praćenje imovine i upravljanje zalihama, na razini imovine za koju je zadužen pojedini djelatnik ili kod pripremanja i praćenja isporuke kupcu.

Nazovite nas

Nazovite 01 6402 005

Dostupni smo Pon-Pet 09-17h

Klikni za poziv

Ugovorite sastanak

Nalazimo se u Radnička cesta 177, Petrius Centar

10000 Zagreb

Klikni za kartu

Pošaljite poruku

Obratite nam se putem online obrasca

Veselimo se vašem upitu!

Klikni za obrazac