ADURO blocking card

Darujte poslovnim partnerima zaštitu beskontaktnih kartice od krađe

Brendirane kartice koje štite vaše beskontaktne kartice u novčaniku odličan su poslovni poklon

Približavanjem sezone poslovnih poklona mnogi se iznova susreću s problemom što pokloniti svojim poslovnim partnerima. Iako postoji tona tradicionalnih poslovnih poklona, uvijek postoji opasnost da se kod vašeg poslovnog partnera utopite u masi sličnih poklona koji baš i ne komuniciraju osobni odnos koji ste kroz godinu/e razvili s primateljem.

S druge strane, najbolji poslovni pokloni su oni koji pokazuju da vaš upravo vaš poklon čini razliku u životu poslovnog partnera i pokazuje da dobro prepoznajete njegove potrebe. Upravo to govore posebne kartice koje štite beskontaktne kartice u novčaniku vašeg poslovnog partnera. Naime, koliko god da su beskontaktne (RFID/NFC) kreditne i bankovne kartice unijele veliku dozu komfora u naše živote, tako su i otvorile novi vektor za potencijalnu krađu sredstava. Prisjetimo se, prilikom beskontaktnog plaćanja za iznose do 100 kuna nije potrebna autentifikacija PIN-om, pa je u teoriji moguće da lopov putem posebnih uređaja na ulici u prolazu naplati takve manje iznose s kartica koje se nalaze u vašem novčaniku.

Zaštitnu karticu je dovoljno spremiti u novčanik kraj kartica koje želite zaštititi od ovakvih krađa u prolazu kojih niste niti svjesni dok naknadno ne shvatite da imate nepoznat trošak na računu.

I najvažnije, ova kartica može biti brendirana po želji klijenta, te na taj način svaki puta kada poslovni partner pogleda u novčanik može prenijeti poruku da ga baš vaša tvrtka štiti od krađe sredstava s njegove kartice.

Za više informacija o karticama i našim kartičnim rješenjima u kojima je moguće primijeniti kartice izrađene od PLA materijala posjetite www.kartice.hr ili www.loyalty.hr.